Nikkassu


Jij onderneemt - Wij ondersteunen

 
  financiële diensten  
  Home Boekhouding Winst  vergroten Eigen onderneming Arbeidscontracten Trainingen Contact  
 


Heb je personeel in je bedrijf nodig?

De simpelste oplossing (en ook vaak duurste) is het inschakelen van een uitzendbureau. Kies je hiervoor, dan heb je Nikkassu niet nodig.

Zelf mensen in dienst nemen kan altijd. Dan heb je wel een bedrijf die loonberekeningen maakt en aangiften voor de loonbelasting doet. Helaas biedt Nikkassu geen faciliteiten om deze dienst te leveren.

Wel kunnen we zorgen dat, als je iemand zelf aanneemt je de juiste overeenkomst sluit. Gaat het om een Arbeidsovereenkomst (iemand in loondienst) of een “Freelance” overeenkomst opgesteld volgens wettelijke richtlijnen of zelfs een overeenkomst tussen u en een ander bedrijf, kunnen wij helpen. Ook bieden we advies over welke situatie best bij jou past. Zo kom je niet in juridische problemen.

Hierdoor zijn kosten aan gebonden wat sommigen zien als “iets te duur”. Toch werken wij op maat en alle contracten zijn gepersonaliseerd naar jouw individuele situatie. Zo? Wat is wijsheid? Iets meer betalen voor zekerheid of een goedkopere oplossing wat later door een rechter wordt verworpen en jij een fikse boete of schadevergoeding moet betalen.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.